Youngtimer Festival, Zondag 7 mei 2017

Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Hakkie
Site Admin
Berichten: 2180
Lid geworden op: 30-08-2008 14:03

Youngtimer Festival, Zondag 7 mei 2017

#1 Bericht door Hakkie » 29-12-2016 01:29

Classic Park,Boxtel


Afbeelding

We komen op zondag 7 mei 2017 terug met een compleet nieuw Youngtimer Festival. Ben je in het bezit van een Youngtimer die minimaal 15 jaar oud is? Kom dan op zondag 7 mei 2017 naar het Youngtimer Festival met jouw heilige koe. Ook dit jaar hebben wij weer diverse leuke randactiviteiten op het programma staan. Wil je met je club komen dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Afbeelding


FESTIVAL

Tijdens het Youngtimer Festival is er meer te zien en beleven dan alleen auto's. Het festival wordt muzikaal omlijst met live muziek, er zijn stands aanwezig met lifestyle artikelen, kleding en accessoires en je kunt het automuseum bezoeken. De jongste bezoekers kunnen zich vermaken op het springkussen. Vergeet ook niet een bezoek te brengen aan de grote zaal die geheel in het teken van Youngtimers zal staan.

SPECIAL DISPLAY

Het Youngtimer Festival heeft een speciaal thema. De special display zal op dit thema gericht zijn. Het thema van 2017 is 'TV Series & Movie Cars'. Ben je zelf in het bezit van een Youngtimer die bekend is geworden door een film of TV-serie? Meld je dan aan door een mail te sturen naar festivals@classicpark.nl onder vermelding van 'TV Series & Movie Cars!


Meer info op : http://youngtimerfestival.nl/
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Meetings Archief ”