Battle of the Small: 10th Anniversary. Zondag 23 april

Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Hakkie
Site Admin
Berichten: 2180
Lid geworden op: 30-08-2008 14:03

Battle of the Small: 10th Anniversary. Zondag 23 april

#1 Bericht door Hakkie » 29-12-2016 01:39

Battle of the Small 10 - the Anniversary edition!

Het begon allemaal tien edities geleden, ontstaan uit de gedachte "gluren bij de buren", het bij elkaar krijgen van liefhebbers én tegelijkertijd ook nog een goed doel steunen!

Toen nog op de parkeerplaatsen van de Meern Utrecht. De eerste editie sloeg in als een bom. Animo vanuit heel Nederland, We veroorzaakten file op de A12 en de 400 deelnemende auto's konden we amper kwijt.
De jaren erna werden alleen maar gekker. Editie drie kon al niet eens meer bij de Meern, we weken uit naar een dorpje op de Veluwe. Een groot weiland waar we makkelijk 500 auto's kwijt konden.. en weer waren we te groot.
Gelukkig kwamen we na een oproep in 2011 bij Jachthuis Beukenrode uit. Hier werden we hartelijker dan hartelijk welkom geheten. Die eerste keer op het Landgoed was idioot! Wat een prachtig gezicht al die auto's op zo'n schitterende locatie!
Het was dit jaar heel even spannend, maar ook onder de vlag van de nieuwe eigenaren van Jachthuis Landgoed Beukenrode zijn we van harte welkom om traditiegetrouw een grandioos evenement neer te zetten op dit prachtige landgoed.. Met elk jaar meer deelnemers is Battle of the Small ondertussen een statement. De laatste editie wisten meer dan 650 deelnemers het landgoed te vinden voor een top editie van Battle of the Small.

Dit jaar de tiende Battle of the Small. En dat vraagt om een feestje. Beter gezegd.. dat vraagt om een grandioos feest!

Zondag 23 April 2017(11:00 tot 17:00) zal het Landgoed van Jachthuis Beukenrode weer trillen op haar grondvesten en toegang bieden aan honderden liefhebbers van de small hatchback!

We zijn wederom van harte welkom op het inmiddels vertrouwde landgoed van Jachthuis Landgoed Beukenrode. Als elk jaar zal ook dit jaar BotS weer in het teken staan van saamhorigheid, gezelligheid, en charity!
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Meetings Archief ”