Internationaal Opel-Treffen 19 april 2020 (MM-Opelparts)

Post hier je meeting!
Plaats reactie
Bericht
Auteur
Gebruikersavatar
Hakkie
Site Admin
Berichten: 2181
Lid geworden op: 30-08-2008 14:03

Internationaal Opel-Treffen 19 april 2020 (MM-Opelparts)

#1 Bericht door Hakkie » 10-02-2020 21:59

Dit wordt hét einde: Internationaal Opel-Treffen 2020, dé finale!!
Zondag 19 april 2020. Een datum die in de agenda van elke Opel-liefhebber rood moet worden ingevuld met: Internationaal Opel-Treffen 2020. Traditioneel in Dronten. Voor de tiende keer! En…….voor de allerlaatste keer! Is dat jammer? Jazeker! Maar stoppen op het hoogtepunt is een uitdaging. Het tweede lustrum van het Internationaal Opel-Treffen in Dronten is meteen de finale. Wat zeggen we? DÉ FINALE.
Neem van ons maar aan dat het een knallende finale wordt!
Nog één keer stellen we alles in het werk om het Internationaal Opel-Treffen tot een ware happening te maken. Negen keer eerder sloegen we de handen aan de ‘Opel-ploeg’. Elk jaar opnieuw met meer standhouders én meer bezoekers. Zeker de laatste jaren ook nog eens onder ideale weersomstandigheden. Het Internationaal Opel-Treffen is uitgegroeid tot een evenement waar iedereen die ook maar ‘iets’ met Opel heeft, van de partij wil zijn. Dat zal deze laatste keer niet anders zijn en wij gaan er alles aan doen om er een fantastische laatste editie van te maken.
Zorg dat je op de hoogte blijft en volg deze website. Beter nog: schrijf je in voor het ontvangen van de laatste nieuwtjes!!! (Inschrijven voor de nieuwsbrief kan onderaan deze pagina!)

Als bezoeker naar het Internationaal Opel-Treffen
Op zondag 19 april 2020 kun jij dit allemaal beleven voor de aller laatste keer op het Internationaal Opel-Treffen in Dronten.
Het Internationaal Opel-Treffen is hét uitje voor het hele gezin! Want behalve al die Opel modellen is er meer, veel meer, te beleven. Ook is er muziek, goede catering, een kinderspeelhoek met vele kinderactiviteiten en een erg grote, deels overdekte, onderdelenmarkt!! Op deze onderdelenmarkt presenteren meerdere bedrijven zich met hun producten en/of diensten. Voor elke particuliere Opel-liefhebber is dit dé kans om net dat zeldzame onderdeel te vinden of die bijzondere service of dienst! Koop snel je entreetickets voor het Internationaal Opel-Treffen 2020 hier! Online tickets voor volwassene zijn nu slechts *€ 6,00 per persoon en kinderen betalen slechts € 2,50 per persoon. (*Deze online actie van € 6,00 is geldig tot en met 29 februari 2020)
Afbeelding

Plaats reactie

Terug naar “Aankomende Meetings”